Μίνι συσκευές υψηλής τεχνολογίας μπορούν να λειτουργήσουν ως τα καλύτερα αντικλεπτικά συστήματα, χωρίς μάλιστα να κοστίζουν μια περιουσία και χωρίς να χρειάζεται η βοήθεια ειδικού για την τοποθέτησή τους. Ανάμεσα στα gadget ασφαλείας περιλαμβάνεται και μία… πετονιά, που αντί για ψάρια πιάνει... διαρρήκτες.
Η μικρή αυτή συσκευή που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του ALPHA «Πάνω στην ώρα» συνδέεται στην πόρτα, τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα και ειδοποιεί με έναν χαρακτηριστικό ήχο, όταν κάποιος επιχειρεί να μπει στο σπίτι.

Τα συστήματα ασφαλείας θεωρούνται από πολλούς πολίτες πλέον αναγκαία λόγω των διαρρήξεων, όμως δεν θέλουν να δώσουν μια περιουσία, για να τοποθετήσουν συναγερμό. 
Η μικρή αυτή συσκευή κοστίζει μόλις 5 ευρώ και εφαρμόζει εύκολα παντού. 
Μια άλλη πρόταση για την ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας νέος συναγερμός, που λειτουργεί ασύρματα και ενεργοποιείται με τηλεκοντρόλ.
Μόλις ο διαρρήκτης περάσει μπροστά από το φωτοκύτταρο, αρχίζει και βαράει η σειρήνα. Αν ο κακοποιός καταφέρει και ξεφύγει από την Αστυνομία, θα έχει προβλήματα ακοής για αρκετές ημέρες. 
Ο συναγερμός μπορεί να συνδεθεί με το τηλέφωνό και όταν ανιχνεύσει μια ύποπτη κίνηση στο σπίτι, καλεί αυτόματα τον ιδιοκτήτη. 
Πηγή: ALPHA TV 
Share/Bookmark

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

2 σχόλια

  1. Πολύ χρήσιμο το άρθρο σου και οικονομικό.

    Posted on 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 8:14 μ.μ.

     
  2. Που θα τα βρούμε αυτα;

    Posted on 22 Νοεμβρίου 2012 στις 5:44 μ.μ.

     

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet