Πολίτες ευχαριστούν ιδιοκτήτη μπαρ ο οποίος προστάτευσε διαδηλωτές, μην επιτρέποντας στις αρχές να εισέλθουν στο κατάστημά του.

Δε σταματά να δέχεται κόσμο ο Alberto Casillas, ιδιοκτήτη του "Prado" ο οποίος τη Τρίτη προστάτεψε διαδηλωτές, μην επιτρέποντας τις αρχές να εισέλθουν στο μαγαζί του.

Από το πρωί πλήθος κόσμου επισκέπτεται το μαγαζί του και τον αγκαλιάζει, του σφίγγει και του φιλάει το χέρι, μέχρι που φωτογραφίζεται μαζί του.

"Εσείς είστε οι ήρωες, εγώ δεν έκανα τίποτα πέραν του να στέκομαι εδώ μπροστά", τους λέει, ενώ και εκείνος φιλάει το χέρι των διαδηλωτών, τονίζοντάς τους πως "εδώ είναι το σπίτι για όλους σας, σε σας δε θα απαγορεύσω την είσοδο".

Τη Τρίτη οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας προσπάθησαν να διαλύσουν τους χιλιάδες διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί κοντά στο Κοινοβούλιο, κραυγάζοντας "παραιτηθείτε". Η κατάσταση στην Ισπανία είναι έκρυθμη με χιλιάδες Ισπανούς να βγαίνουν στους δρόμους κατά των μέτρων λιτότητας που ετοιμάζεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση Ραχόι.

Δείτε το Βίντεο...


news247

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet