Οι αθλιότητες της εφημερίδας Γαύρος

Αναρτήθηκε από SavSidir 7 Ιουλ 2010

Μια φορά ακόμα είχα ασχοληθεί με πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων  και θα το ξανακάνω και σήμερα
Τον ρόλο κάποιον εφημερίδων τον ξέρουμε ειδικά δε όταν δηλώνουν και οπαδικές εφημερίδες, και αναφέρομαι στο χθεσινό και σημερινό πρωτοσέλιδου της εφημερίδας, αλλά και στις σημερινές δηλώσεις του Βιεϊρίνια τα συμπεράσματα δικά σας.



Απόσπασμα από τις δηλώσεις του Βιεϊρίνια από το olapaok.gr
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια επόμενο ήταν κατά την αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ από το αεροδρόμιο "Μακεδονία", με προορισμό της Γερμανία, να ερωτηθεί για τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν να μετεγγράφεται στον Ολυμπιακό.
Η απάντησή του ήταν αποστομωτική και συνοδεύτηκε από ένα χαμόγελο γεμάτο νόημα: "Δεν μπορώ να κάνω σχόλιο γι' αυτά που γράφουν οι εφημερίδες, παρά μόνο ότι είμαι χαρούμενος που είμαι στην ομάδα με την οποία δεν έχω κανένα πρόβλημα και θέλω να συνεχίσω σε αυτήν".
Για την προετοιμασία είπε: "Είναι σημαντική η προετοιμασία, γιατί είναι πρόκληση οι αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Στόχος μας σε αυτά τα παιχνίδια είναι να έχουμε μία πολύ καλή χρονιά, όπως και πέρυσι".
Για την αλλαγή του προπονητή: "Υπάρχει αλλαγή προπονητή, οπότε και αλλαγή φιλοσοφίας και νοοτροπίας. Έχουμε, όμως, καιρό για να μάθουμε τι ζητάει από τους ποδοσφαιριστές. Άλλωστε, έχουμε τα πρώτα δείγματα των απαιτήσεων του".
Για τη σεζόν που έρχεται: "Είναι στο μυαλό μας τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί ξέρουμε πόσο σημαντικά είναι. Θέλουμε, όμως, να κάνουμε και μία χρόνια τουλάχιστον όπως η περσινή. Οπότε, είναι διπλός ο στόχος. Προσωπικά, θέλω πρώτα η ομάδα να πάει ψηλότερα και στη συνέχεια να πετύχω κι εγώ περισσότερα".

Δείτε όλες τις αναρτήσεις

Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα αναρτώνται μετά από λίγη ώρα και αφού εξεταστούν από τους διαχειριστές.
Σχόλια με Διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται αμέσως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε όλες της καινούριες αναρτήσεις μας στο Email σας. Μετά ανοίξτε το Email σας και κάντε κλικ στο Link από το μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας
Επικοινωνήστε με το savsidir στο:
Image Hosted by ImageShack.us

My Banner

savsidir

Εσωτερικά Link

Twitter Savsidir

Αναγνώστες

Αναζήτηση εργασίας

Εργασία από την Careerjet